1 kg vištienos,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai medaus,
2 šaukštai graikinių riešutų,
imbierų,
mėtų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Jei norite, galite šiam patiekalui rinktis vien vištų šlauneles ar blauzdeles. Riešutus susmulkinkite. Sviestą ištirpinkite. Tuomet vištieną gerai įtrinkite medumi, sviestu, riešutais ir prieskoniais.
Sudėkite į indą ir palikite porai valandų, o geriausia - nakčiai. Vištienos gabalėlius dėkite į skardą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Paskui foliją nuimkite, užbarstykite dar šiek tiek riešutų ir vėl pašaukite į orkaitę 5-10 minučių, kad kepsneliai gražiai apskrustų ir parustų.