Česnakinė ryžių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Česnakinė ryžių sriuba


INGREDIENTAI:

1.5 l vandens,
0.5 stiklinės ryžių,
2 morkos,
česnakas,
6 šaukštai pomidorų padažo,
šaukštas aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
petražolių,
krapų,
druskos.


GAMINIMAS:

Puode virkite išmirkytus ryžius apie 15 min. Morkas stambiai sutarkuokite, smulkiai supjaustykite pusę česnako. Daržoves pakepinkite su aliejumi. Tuomet sudėkite pomidorų padažą ir viską lengvai išmaišykite.

Gautą masę supilkite į puodą, kuriame baigia virti ryžiai. Dar pavirkite kelias minutes. Baigę virti sudėkite susmulkintą likusį česnaką, įberkite petražolių, krapų, pipirų ir druskos. Tinka skaninti grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668