Trinta burokėlių sriuba su mėsos kukulaičiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta burokėlių sriuba su mėsos kukulaičiais


INGREDIENTAI:

1.5 l vandens,
burokėlis,
2 bulvės,
2 svogūnai,
morka,
4 česnakų skiltelės,
0.5 kg maltos mėsos,
3 šaukštai aliejaus,
200 g grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš mėsos suformuokite kukulaičius ir išvirkite. Sutarkuotus burokėlius ir supjaustytas bulves sudėkite į sultinį, kuriame virė kukulaičiai, ir virkite 20 min. Tada supjaustykite svogūnus, morkas ir česnakus pakepinkite su aliejumi ir, sudėję į sultinį, pavirkite 10 min.

Pagardinkite prieskoniais. Sriubą sutrinkite trintuvu. Prieš patiekdami įdėkite kukulaičių. Paskaninkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668