Keptos skumbrės su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos skumbrės su daržovėmis


INGREDIENTAI:

2 šaldytos skumbrės,
3 morkos,
3 svogūnai,
obuolys (didelis arba du vidutinio dydžio),
sauja prieskonių,
3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus (morkoms ir svogūnams kepti),
truputis majonezo.


GAMINIMAS:

Skumbres atšildykite, nuvalykite daržoves. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas stambiai sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir atskirai jame iškepkite svogūnus ir morkas. Iš žuvų išimkite kaulus, bet odos nenulupkite, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir sudėkite į šiek tiek aliejumi pateptą skardą.

Stambiai sutarkuokite obuolį. Geriau rinkitės rūgštų, kad žuvys įgautų malonios rūgštelės. Obuolio tarkius uždėkite ant žuvų, po to sudėkite svogūnus ir morkas. Ant morkų dar galite užtarkuoti sluoksnį sūrio, bet patiekalas ir be jo bus labai sotus...

Galiausiai majonezu išpieškite tinklelį. Pašaukite žuvis į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-40 min. Keptos skumbrės labai skanios ir karštos ir šaltos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668