2 kietai virti kiaušiniai,
200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės,
12-13 alyvuogių,
5-6 salotų lapai,
0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų,
truputis svogūnų laiškų,
Padažui:
1 arbatinis šaukštelis cukraus,
0,5 arbatinio šaukštelio druskos,
3 šaukštai aliejaus,
1,5 šaukšto vyno acto.
GAMINIMAS:
Į salotinę įklojame tris salotų lapus. Ant jų ratu dedame pusę griežinėliais supjaustyto kumpio ir kiaušinių aštuntadalių. Viduryje vėl įklojame kelis salotų lapus , sudedame likusį kumpį ir kiaušinių dalis.
Salotas puošiame alyvuogėmis, anakardžių riešutais ir susmulkintais svogūnų laiškais.
Paruošiame padažą ir juo užpilame salotas.