Uogų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų desertas


INGREDIENTAI:

1/2 lavašo,
250 g maskarponės,
3 šaukštų cukraus miltelių,
1 šaukšto vanilinio cukraus su natūrale vanile,
1 tarkuotos citrinos žievelės,
400 g mėgstamų šviežių uogų (braškių, aviečių, gervuogių, šilauogio).


GAMINIMAS:

Kepimo formą neaukštais kraštais (18 cm skersmens) išklokite lavašu. Maskarponę gerai išsukite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kremą sudėkite ant lavašo.

Išlyginkite ir dėkite kepti į 170 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15-20 min. Iškeptą pyragą pravėsinkite ir užberkite uogas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668