6 kiaušiniai,
125 g ožkų pieno sūrio,
4 šaukštai pieno,
svogūnų laiškų,
200 g porų,
125 g špinatų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų riešutų.
GAMINIMAS:
Porus ir svogūnų laiškus supjaustykite. Porus patroškinkite pasūdytame verdančiame vandenyje apie 2 minutes. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Kiaušinius, pieną ir tarkuotus muskatų riešutus išplakite šluotele. Pagardinkite prieskoniais.
Ožkų pieno sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite jį drauge su porais, smulkintais špinatais ir svogūnų laiškais į kiaušinių plakinį. Nesvylančios dangos keptuvėje įkaitinkite aliejų, supilkite paruoštą mišinį ir pakepkite 4-5 minutes, tada pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol susiformuos auksinė plutelė.