Itališkas omletas su špinatais ir ožkų pieno sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas omletas su špinatais ir ožkų pieno sūriu


INGREDIENTAI:

6 kiaušiniai,
125 g ožkų pieno sūrio,
4 šaukštai pieno,
svogūnų laiškų,
200 g porų,
125 g špinatų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų riešutų.


GAMINIMAS:

Porus ir svogūnų laiškus supjaustykite. Porus patroškinkite pasūdytame verdančiame vandenyje apie 2 minutes. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Kiaušinius, pieną ir tarkuotus muskatų riešutus išplakite šluotele. Pagardinkite prieskoniais.

Ožkų pieno sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite jį drauge su porais, smulkintais špinatais ir svogūnų laiškais į kiaušinių plakinį. Nesvylančios dangos keptuvėje įkaitinkite aliejų, supilkite paruoštą mišinį ir pakepkite 4-5 minutes, tada pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol susiformuos auksinė plutelė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668