300 g moliūgų,
8 kiaušiniai,
250 ml grietinėlės (galima neriebios),
200 g fetos,
poras,
svogūnų laiškų,
šviežių krapų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
4 šaukštai aliejaus,
vištos krūtinėlė (nebūtinai).
GAMINIMAS:
Moliūgus stambiai sutarkuokite. Porą, svogūnus ir krapus supjaustykite. Jeigu dėsite vištienos, ją supjaustykite nedideliais kubeliais. Jei apkepėlę gaminsite su mėsa, ją į keptuvę dėkite pirmiausia. Vegetarišką apkepėlę pradėkite gaminti nuo poro ir svogūnų laiškų.
Juos šiek tiek apkepkite su šiek tiek aliejaus. Tuomet sudėkite tarkuotus moliūgus, išmaišykite ir patroškinkite 5 minutes. Nukaiskite, pagardinkite prieskoniais (druskos berkite nedaug, nes bus naudojama feta), krapais ir išmaišykite. Kiaušinius išplakite su grietinėle.
Į plakinį sudėkite paruoštas daržoves ir kubeliais supjaustytą fetą, išmaišykite ir gautą mišinį supilkite į aliejumi išteptą kepimo formą. Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 35-40 minučių.