Lašišų salotos su feta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišų salotos su feta


INGREDIENTAI:

Pakuotė salotų,
1-2 agurkai,
1-2 pomidorai,
2 virti kiaušiniai,
150 g silpnai sūdytų lašišų,
100 g fetos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštas citrinų sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Salotas (galima naudoti įvairių rūšių) nuplaukite, gerai nupurtykite, suplėšykite ir sudėkite į dubenį. Agurkus supjaustykite griežinėliais ir suberkite ant salotų. Sudėkite gabalėliais supjaustytas lašišas. Ten pat stambiai sutarkuokite kiaušinius.

Išimkite pomidorų sėklas ir pomidorus supjaustykite gabalėliais. Sudėkite į salotas. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Aliejų suplakite su citrinų sultimis, apšlakstykite salotas, atsargiai išmaišykite ir sudėkite į lėkštę, išklotą salotų lapais. Ant viršaus išdėliokite fetos gabalėlius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668