Pica su vištiena ir spanguolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pica su vištiena ir spanguolėmis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
200 ml pieno,
2.5 stiklinės miltų,
4 g sausų mielių,
1 šaukšto smulkaus cukraus,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos.

Padažui:
8 marinuotų saldžiųjų raudonų paprikų,
4 šaukštų pomidorų pastos,
2 šaukštų šviesiojo sirupo,
žiupsnelio šviežių kalendrų,
druskos,
pipirų.

Picos viršui:
100 g fermentinio sūrio,
2 mocarelos (po 125 g) rutuliukų,
8 pievagrybių,
4 šaukštų spanguolių,
1 keptos vištienos krūtinėlės,
pipirų,
šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Į šiltą pieną suberkite trečdalį miltų, mieles, cukrų, druską ir gerai išmaišykite. Supilkite aliejų. Berdami likusius miltus užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti šiltoje vietoje apie 30-40 min.

Pakilusią picos tešlą padalykite į keturias dalis. Iškočiokite ir aptepkite paruoštu padažu. Visus padažui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Ant viršaus berkite tarkuotą fermentinį sūrį, plėšytą mocarelą, spanguoles, smulkintus pievagrybius, smulkintą vištienos krūtinėlę, pagardinkite pipirais ir šviežiais čiobreliais. Picą kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 10-12 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668