Vištų skrandukai su troškintais kopūstais ir šafranais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų skrandukai su troškintais kopūstais ir šafranais


INGREDIENTAI:

500 g vištų skrandukų,
4 šaukštai aliejaus,
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
paprika,
truputis šafranų,
2 kg kopūstų,
stiklinė vandens,
2 šaukšteliai druskos.


GAMINIMAS:

Vištų skrandukus supjaustykite smulkiais gabaliukais, sudėkite į puodą, užpilkite aliejumi ir nuolat maišydami troškinkite ant nedidelės ugnies 25 min. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnakus - plonais griežinėliais, papriką - kubeliais.

Viską suberkite į puodą su vištų skrandukais, įberkite šafranų ir truputį padidinę ugnį pakepinkite 5-7 min. Tada suberkite smulkintus kopūstus, druską ir supilkite vandenį. Viską gerai išmaišykite, puodą uždenkite ir troškinkite 20-25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668