Žuvienė su šafranais ir pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvienė su šafranais ir pomidorais


INGREDIENTAI:

2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
didelis svogūnas,
skiltelė česnako,
aitrioji paprika,
1 l žuvies sultinio,
2 vidutinio dydžio bulvės,
5-6 pomidorai,
400 g menkių filė,
1/2 šaukštelio šafranų,
truputis druskos,
maltų juodųjų pipirų,
smulkintų petražolių,
50 g konservuotų baltųjų pupelių.


GAMINIMAS:

Į puode įkaitintą aliejų suberkite susmulkintą svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir viską pakepinkite. Tada supilkite sultinį, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite apie 10 min.

Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir pavirkite 2 min. Tada sudėkite gabaliukais supjaustytą menkių filė, įberkite šafranų, druskos, pipirų, petražolių. Virkite apie 3 min. Suberkite konservuotas pupeles, dar truputį pakaitinkite ir patiekite. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668