500 g obuolių,
500 g rabarbarų,
2 šaukštai cinamonų ir cukraus mišinio,
pakelis (450 g) šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,
2 šaukštai cukraus pyragui apibarstyti.
GAMINIMAS:
Obuolius ir rabarbarus nulupkite, supjaustykite, sudėkite į ugniai atsparų indą, suberkite cinamonų ir cukraus mišinį, įpilkite 50 ml vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinkite 10 minučių.
Iš šiek tiek atšilusios tešlos išpjaukite truputį didesnį paplotį nei ugniai atsparaus indo skersmuo. Juo uždenkite obuolių ir rabarbarų košę. Tešlos paplotyje išpjaukite kelias skylutes (garams išeiti).
Viršų sudrėkinkite vandeniu ir apibarstykite cukrumi. 180 laipsnių karštumo orkaitėje kepkite, kol pyragas dailiai apskrus.