Apelsinų suflė keraminiuose indeliuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsinų suflė keraminiuose indeliuose


INGREDIENTAI:

6 šaukštų miltų,
4 šaukštų cukraus,
3 šaukštų sviesto,
400 ml pieno,
120 ml apelsinų sulčių,
1 šaukštelio tarkuotų apelsino žievelių,
5 kiaušinių,
1 žiupsnelio druskos,
sviesto (indeliams patepti),
1 šaukšto cukraus (indeliams pabarstyti),
apelsinų žievelių drožlių,
mėtų lapelių.


GAMINIMAS:

Prikaistuvyje ant silpnos ugnies išlydykite sviestą, suberkite persijotus miltus, išmaišykite ir maišant kaitinkite 1-2 min. Plona srovele supilkite pašildytą pieną, suberkite cukrų ir išmaišykite metaline šluotele, kad neliktų gumulėlių.

Nuimkite nuo ugnies, supilkite apelsinų sultis, išplaktus kiaušinių trynius, tarkuotas apelsino žieveles, gerai išmaišykite ir atvėsinkite. Sukrėskite iki purumo išplaktus kiaušinių baltymus ir atsargiai išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite į sviestu išteptus ir cukrumi pabarstytus keraminius indelius, kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min. Papuoškite apelsinų žievelių drožlėmis ir mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668