Daržovių ir avinžirnių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių ir avinžirnių troškinys


INGREDIENTAI:

Stiklinė avinžirnių,
2 stiklinės vandens,
svogūnas,
petražolės šaknis,
saldžioji paprika,
morka,
5 česnakų skiltelės,
5 šaukštai aliejaus,
šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų paprikų,
kalendrų,
druskos,
grietinės,
pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Avinžirnius porą valandų mirkykite vandenyje, po to virkite, kol suminkštės.Svogūną, petražolės šaknį, morką, česnakus ir paprikas supjaustykite ir pakepinkite su aliejumi. Baigdami kepinti suberkite miltus ir dar šiek tiek pakepkite.

Šias daržoves sudėkite į išvirtus avinžirnius, pagardinkite druska, pipirais, kalendromis ir patroškinkite 5 minutes. Paskaninkite grietine ir pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668