Lietiniai su sūrio ir pomidorų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietiniai su sūrio ir pomidorų įdaru


INGREDIENTAI:

Tešlai:
stiklinė miltų,
1.3 stiklinės pieno ir vandens mišinio,
2 kiaušiniai,
druskos.

Įdarui:
mocarelos arba fermentinio sūrio,
pomidorų,
česnako,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
saulėgrąžų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Iš miltų, pieno ir vandens mišinio, kiaušinių bei druskos paruoškite tešlą. Iškepkite lietinius. Ant kiekvieno blyno dėkite po riekelę sūrio, kelis pomidorų ir česnakų griežinėlius, pabarstykite druska ir pipirais.

Lietinius perlenkite pusiau ir apkepkite. Po to apibarstykite su aliejumi pakepintomis saulėgrąžomis. Prie blynų tinka pomidorų padažas su česnakais ir kalendromis ar grietinės ir česnakų padažas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668