Itališka daržovių sriuba su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka daržovių sriuba su grybais


INGREDIENTAI:

400-500 g šaldytų daržovių (brokolių, morkų, žaliųjų žirnelių, kukurūzų ie pan.) mišinio,
40 g grybų,
svogūnas,
pusė aguročio,
3-4 pomidorai,
2 česnakų skiltelės,
100 g smulkių makaronų (kriauklelių),
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
saldžioji paprika,
aitriųjų paprikų,
druskos,
petražolių.


GAMINIMAS:

Makaronus išvirkite, grybus supjaustykite (jei džiovinti - prieš tai pamirkykite). Svogūną ir česnakus susmulkinkite, sudėkite į puodą storu dugnu ir pakepkite su aliejumi. Po to sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą agurotį ir grybus. Troškinkite 5-7 minutes. Tuomet suberkite šaldytas daržoves ir patroškinkite 7-10 minučių.

Pagardinkite druska, sudėkite susmulkintas paprikas, skiltelėmis supjaustytus pomidorus (nulupkite jų odelę) ir troškinkite dar 10 minučių. Tada įpilkite sultinio arba karšto vandens (skystis turi vos apsemti daržoves) ir virkite, kol daržovės suminkštės. Prieš baigdami virti sudėkite makaronus, po 2-3 minučių išjunkite ugnį. Sriubą patiekite apibarstę smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668