Daržovių troškinys su rūkytais šonkauliukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių troškinys su rūkytais šonkauliukais


INGREDIENTAI:

600 g rūkytų kiaulienos šonkauliukų,
200 g baltagūžių kopūstų,
morka,
2 bulvės,
svogūnas,
200 g šparaginių pupelių,
2 salierų lapkočiai,
2-3 česnakų skiltelės,
2 šaukštai pomidorų pastos,
2 šaukštai aliejaus,
10 juodųjų pipirų žirnelių,
lauro lapas,
druskos.


GAMINIMAS:

Į puodą įpilkite 2 l vandens, įdėkite šonkauliukus, lauro lapą, pipirus ir supjaustytus česnakus. Užvirkite ir virkite uždengę dangčiu maždaug 40 minučių. Šparagines pupeles supjaustykite nedideliais gabaliukais, kopūstus - šiaudeliais.

Svogūną, morką ir salierus supjaustykite ne itin smulkiai. Keptuvėje ant vidutiniškiai kaitrios ugnies įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus, morkas ir salierus. Kepkite vis pamaišydami 5-7 minutes, po to įdėkite pomidorų pastos ir pakepkite dar porą minučių.

Išgriebkite šonkauliukus iš sultinio, nuimkite nuo kaulų mėsą ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Į sultinį sudėkite su pomidorų pasta apkeptas daržoves, pupeles, kopūstus ir kubeliais supjaustytas bulves. Pagardinkite druska ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos, į troškinį sudėkite mėsą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668