Bulvių piršteliai su raugintais kopūstais ir lašinukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių piršteliai su raugintais kopūstais ir lašinukais


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
2 svogūnai,
250 g sūdytų arba rūkytų lašinių,
250 g raugintų kopūstų,
3 kiaušinių tryniai,
3 šaukštai grietinėlės,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų,
druskos,
bulvių krakmolo,
sviesto.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite ir pavirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje maždaug 20 minučių. Nupilkite vandenį ir išgarinkite drėgmės likučius. Bulves sutrinkite. Lašinius supjaustykite kubeliais ir apkepkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, suberkite į lašinukus ir kepkite maždaug 3 minutes.

Leiskite atvėsti. Raugintus kopūstus smulkiai sukapokite ir sumaišykite su bulvėmis, svogūnais ir lašinukais. Įmuškite trynius ir supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska, pipirais ir muskatais. Iš tešlos formuokite pirštelius, apvoliokite krakmole ir pakepkite keptuvėje su sviestu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668