Ananasų ir morkų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ananasų ir morkų salotos


INGREDIENTAI:

2 morkos,
400 ml skardinė konservuotų ananasų griežinėlių,
svogūnas,
50 g sojų padažo,
citrina,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
2 česnakų skiltelės,
salotų lapų,
druskos,
cukraus,
maltų imbierų.


GAMINIMAS:

Morkas sutarkuokite plonais šiaudeliais. Ananasus supjaustykite nedideliais gabaliukais (3 griežinėlius palikite salotoms papuošti). Susmulkintą svogūną kelias minutes plikykite verdančiu vandeniu, česnakus smulkiai supjaustykite.

Paruoškite pagardą: į sojų padažą supilkite alyvuogių aliejų, išspauskite citrinos sultis, įberkite cukraus, druskos, imbierų ir viską išmaišykite.

Ataušusius svogūnus sudėkite į pagardą. Salotinės dugną išklokite stambiai plėšytais salotų lapais, ant jų sudėkite tarkuotas morkas ir česnakus, o po to - ananasų gabaliukus. Pagardą tolygiai užpilkite ant salotų, leiskite 30-40 minučių pastovėti. Papuoškite ananasų gabalėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668