3 kiaušiniai,
3 bulvės,
maža morka,
pusė vištos krūtinėlės,
0.5 stiklinės graikinių riešutų,
100 g fermentinio sūrio,
4 marinuoti agurkai,
majonezo,
svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Vištieną išvirkite ir smulkiai supjaustykite. Kiaušinius ir daržoves išvirkite. Agurkus, kiaušinius (vieną trynį palikite mišrainei papuošti), morką ir bulves stambiai sutarkuokite. Į dubenį sluoksniais dėkite bulves (aptepkite majonezu), morkas (taip pat aptepkite majonezu), agurkus, tarkuotą sūrį ir vištieną.
Aptepkite majonezu. Tada suberkite kiaušinius ir vėl aptepkite majonezu. Sugrūskite graikinius riešutus, kad gabalėliai būtų pusės žirnio dydžio, ir jais apibarstykite mišrainę. Papuoškite svogūnų laiškais ir tarkuotu tryniu.