Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai


INGREDIENTAI:

1 kg maltos kiaulienos ir
jautienos,
svogūnas,
kiaušinis,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
2 šaukštai švelnaus pomidorų padažo,
5-6 šaukštai sezamų sėklų,
100 g razinų,
maža oranžinė paprika,
sviesto,
maltos mėsos prieskonių,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Susmulkinkite svogūną ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, įmaišykite sumaltas batono riekeles, svogūnus, pomidorų padažą, paskaninkite druska, maltos mėsos prieskoniais, gerai išminkykite,jeigu reikia, įpilkite truputį vandens (mėsa turi lipti prie rankų).

Atskirai susmulkinkite nuplautas razinas ir papriką. Iš mėsos formuokite nedidelius rutuliukus ir vienus apvoliokite sezamų sėklose, kitus - razinose, trečius - paprikose. Suverkite ant medinių iešmelių, juos suvyniokite į foliją, įdėję po gabalėlį sviesto, ir kepkite orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668