Cukinijų apkepas su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cukinijų apkepas su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

Vidutinio dydžio cukinija,
svogūnas,
250 g pievagrybių,
raudona paprika,
citrinos sultys,
aliejaus,
druskos.

Padažui:
50 g sviesto,
2 šaukštai miltų,
stiklinė pieno,
stiklinė sultin io,
4 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
muskatų,
200 g fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Pievagrybius susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Pusę cukinijos ir per pusę perpjautą ir išvalytą papriką nuplikykite (užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 8-10 min.). Svogūną ir kitą pusę cukinijos nulupkite, susmulkinkite, pakepkite keptuvėje su aliejumi.

Iš sviesto, miltų sultinio, pieno, grietinės ir prieskonių pagaminkite padažą, įmaišykite tarkuotą fermentinį sūrį. Į riebalais pateptą kepimo fomą supilkite padažą, sumaišytą su keptomis daržovėmis ir pievagrybiais, sudėkite juostelėmis supjaustytas plikytas cukinijas ir paprikas. Kepkite orkaitėje apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668