670 g pomidorų,
40 g baltųjų svogūnų,
citrinų sulčių,
česnako skiltelė,
50 g juodųjų alyvuogių,
100 g fetos,
šviežių mėtų ir
bazilikų lapelių.
Padažui:
alyvuogių aliejaus,
obuolių acto,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, sūrį - kubeliais. Į salotinę sutarkuokite česnako skiltelę, tada sudėkite sūrį, svogūnus ir pomidorus. Suberkite smulkiai supjaustytas alyvuoges ir prieskonines žoleles, apšlakstykite citrinų sultimis.
Paruoškite padažą: sumaišykite aliejų, actą, druską ir pipirus. Užpilkite salotas, atsargiai išmaišykite ir prieš patiekdami palaikykite 15-20 minučių.