Salotos su feta ir prieskoninėmis žolelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su feta ir prieskoninėmis žolelėmis


INGREDIENTAI:

670 g pomidorų,
40 g baltųjų svogūnų,
citrinų sulčių,
česnako skiltelė,
50 g juodųjų alyvuogių,
100 g fetos,
šviežių mėtų ir
bazilikų lapelių.

Padažui:
alyvuogių aliejaus,
obuolių acto,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, sūrį - kubeliais. Į salotinę sutarkuokite česnako skiltelę, tada sudėkite sūrį, svogūnus ir pomidorus. Suberkite smulkiai supjaustytas alyvuoges ir prieskonines žoleles, apšlakstykite citrinų sultimis.

Paruoškite padažą: sumaišykite aliejų, actą, druską ir pipirus. Užpilkite salotas, atsargiai išmaišykite ir prieš patiekdami palaikykite 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668