8 kiaušiniai,
2 svogūnai,
2 morkos,
150 g pievagrybių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aitriosios paprikos miltelių,
sviesto kepti.
GAMINIMAS:
Kiaušinius plakite, kol masė taps šviesi ir putota. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais. Grybus supjaustykite griežinėliais. Morkas kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 min., kol suminkštės, tada atidėkite. Į gerai įkaitintą sviestą supilkite kiaušinių plakinį ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol apkeps kraštai.
Suberkite morkas, svogūnus ir grybus. Pagardinkite prieskoniais ir atsargiai pamaišykite. Kai viena pusė gerai apkeps, apverskite ir kepkite dar apie 2 min. Galima patiekti su šviežiomis daržovėmis.