Lengvas omletas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lengvas omletas


INGREDIENTAI:

8 kiaušiniai,
2 svogūnai,
2 morkos,
150 g pievagrybių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aitriosios paprikos miltelių,
sviesto kepti.


GAMINIMAS:

Kiaušinius plakite, kol masė taps šviesi ir putota. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais. Grybus supjaustykite griežinėliais. Morkas kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 min., kol suminkštės, tada atidėkite. Į gerai įkaitintą sviestą supilkite kiaušinių plakinį ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol apkeps kraštai.

Suberkite morkas, svogūnus ir grybus. Pagardinkite prieskoniais ir atsargiai pamaišykite. Kai viena pusė gerai apkeps, apverskite ir kepkite dar apie 2 min. Galima patiekti su šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668