Žuvis su kreminiu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su kreminiu padažu


INGREDIENTAI:

680 g lašišos, tilapijos arba jūros lydekos filė,
180 ml daržovių sultinio,
30 g pievagrybių,
druskos,
šaukštelis džiovintų čiobrelių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti.

Padažui:
30 ml grietinėlės,
2 šaukštai garstyčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Apibarstykite čiobreliais, pipirais ir druska. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilkite sultinį ir kaitinkite, kol užvirs. Tada karštį sumažinkite ir uždengus troškinkite apie 5 min.

Suberkite smulkintus pievagrybius. Kaitinkite dar apie 1 min. Žuvį išimkite ir palikite šiltai. Į likusį sultinį supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias. Išmaišykite ir kaitinkite apie 2 min. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir patiekiant apliekite žuvį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668