Meksikietiška vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meksikietiška vištiena


INGREDIENTAI:

Vištienai:
400 g vištienos krūtinėlės filė,
šaukštas garstyčių,
20 ml alyvuogių aliejaus kepti.

Padažui:
4 pomidorai,
svogūnas,
skiltelė česnako,
4 (arba mažiau) aitriosios paprikos,
50 ml žaliųjų citrinų sulčių,
druskos,
šviežių kalendrų,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pirmiausia pagaminkite padažą. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas. Aitriąsias paprikas perpjaukite perpus, pašalinkite sėklas ir kotelius. Pomidorus, svogūną, česnako skiltelę ir aitriąsias paprikas susmulkinkite, sumaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kalendromis, supilkite žaliųjų citrinų sultis. Sutrinkite iki vientisos masės.

Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir aptepkite garstyčiomis. Kepkite ant stiprios ugnies apie 4 min. iš abiejų pusių. Po to karštį sumažinkite. Ant vištienos gabaliukų uždėkite po šaukštą padažo. Troškinkite neuždengus apie 8 min., kol padažas sutirštės. Išmaišykite ir sudėkite į paruoštas lėkštes. Apliekite likusiu padažu. Patiekite su daržovių garnyru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668