260 g migdolų,
3 kapsulės probiotikų,
skiltelė česnako,
10 ml alyvuogių aliejaus,
30 ml citrinų sulčių,
žiupsnelis druskos,
vandens mirkyti.
GAMINIMAS:
Migdolus 9 val. mirkykite vandenyje. Nulupkite odeles. Riešutus suberkite į maisto smulkintuvą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, įdėkite probiotikų. Lėtai malkite. Sukrėskite sumaltą masę į sūrmaišį.
Įdėkite į indą ir laikykite šiltai (geriausiai sūris fermentuojasi 42 laipsnių temperatūroje) apie 10 val. Į susifermentavusią migdolų masę įmaišykite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis. Masę suspauskite, paslėkite ir laikykite šaldytuve. Po 9 val. galite vartoti.