Migdolų sūris receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Migdolų sūris


INGREDIENTAI:

260 g migdolų,
3 kapsulės probiotikų,
skiltelė česnako,
10 ml alyvuogių aliejaus,
30 ml citrinų sulčių,
žiupsnelis druskos,
vandens mirkyti.


GAMINIMAS:

Migdolus 9 val. mirkykite vandenyje. Nulupkite odeles. Riešutus suberkite į maisto smulkintuvą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, įdėkite probiotikų. Lėtai malkite. Sukrėskite sumaltą masę į sūrmaišį.

Įdėkite į indą ir laikykite šiltai (geriausiai sūris fermentuojasi 42 laipsnių temperatūroje) apie 10 val. Į susifermentavusią migdolų masę įmaišykite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis. Masę suspauskite, paslėkite ir laikykite šaldytuve. Po 9 val. galite vartoti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668