Anakardžių grietinėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Anakardžių grietinėlė


INGREDIENTAI:

150 g anakardžių,
300 ml vandens,
vandens mirkyti,
30 ml obuolių acto,
10 g druskos.


GAMINIMAS:

Anakardžius mirkykite 7 val. Nupilkite vandenį.Riešutus sudėkite į maisto smulkintuvo indą. Supilkite actą, suberkite druską. Riešutus malkite iki tyrelės konsistencijos. Kai nebebus didelių gabalėlių, įpilti 60 ml vandens.

Vėl malkite. Įpilkite dar tiek pat vandens ir vėl malkite. Iš viso vandens pilkite 5 kartus. Galiausiai masė turi pabalti. Ją supilkite į sandarų indą ir kelias valandas laikykite šaldytuve. Vartokite susifermentavusią tyrę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668