500 g vištienos filė,
180 g varškės,
200 ml pieno,
2 kiaušiniai,
100 g sijotų miltų,
2 šaukštai sojų padažo,
svogūnas,
200 g morkų,
po 1/4 šaukštelio kvapiųjų pipirų ir
aitriųjų paprikų,
1/2 šaukštelio druskos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
40 g krapų.
GAMINIMAS:
Vištieną sumalkite, pagardinkite, pagardinkite pipirais, paprikomis ir sojų padažu. Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, pieną ir druską. Suberkite miltus ir viską išplakite plaktuvu iki vienalytės masės.
Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite. Morkas stambiai sutarkuokite. Apkeptus svogūnus sumaišykite su vištiena. Tada 2/3 tešlos sumaišykite su vištienos mase. Krapus susmulkinkite ir suberkite į vištienos ir varškės masę, gerai išmaišykite ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.
Ant viršaus suberkite morkas. Užpilkite likusia tešla. Kepkite 50 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.