Tešlai:
1.5 stiklinės miltų,
120 g sviesto,
2 kiaušinių baltymai,
2 šaukštai vandens,
druskos.
Įdarui:
1/2 pakelio varškės,
150 g fermentinio sūrio,
šaukštas manų kruopų,
2 česnakų skiltelės,
2 kiaušinių tryniai,
10 g šviežių petražolių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruoškite tešlą ir iš jos iškepkite konditerinius krepšelius. Varškę pertrinkite per sietelį, sūrį ir česnakus sutarkuokite, petražoles susmulkinkite. Viską išmaišykite, įmuškite trynius, suberkite manų kruopas, pagardinkite druska, pipirais ir dar kartą sumaišykite. Šio įdaro pripildykite krepšelius ir pašaukite į orkaitę 15 minučių.