Padažas "Tartar" su kaparėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Padažas "Tartar" su kaparėliais


INGREDIENTAI:

70 ml majonezo,
50 ml natūralaus jogurto,
2 maži marinuoti agurkėliai,
marinuotų kaparėlių (pagal skonį),
1/4 šaukštelio garstyčių,
truputis citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Labai smulkiai sukapokite agurkus ir kaparėlius. Sumaišykite su majonezu, jogurtu, įdėkite garstyčių, įpilkite citrinų sulčių, įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite. Prieš patiekdami 1-2 val. palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668