6-8 kiaulienos gabalėliai,
100 g špinatų (gali būti šaldyti),
80-100 g fermentinio sūrio,
kiaušinis,
šaukštas garstyčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų prieskonių,
aliejaus kepti,
migdolų.
GAMINIMAS:
Sutarkuokite sūrį, špinatus atšildykite (jeigu šaldyti) ir supjaustykite, įdėkite šaukštą garstyčių ir kiaušinį. Viską sumaišykite ir jeigu reikia (tai priklauso nuo sūrio rūšies), pagardinkite druska bei pipirais. Išmuškite mėsą, susmulkinkite migdolus (galima kavamale).
Ant kiekvieno gabalėlio dėkite maždaug po šaukštą įdaro. Susukite suktinukus, persmeikite juos mediniais iešmeliais arba apsukite siulu, apvoliokite migdolų trupiniuose ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol susiformuos paskrudusi plutelė. Suktinukus baikite kepti orkaitėje.