Vištienos filė suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos filė suktinukai


INGREDIENTAI:

0.5 kg vištienos filė,
2-3 rauginti agurkai,
lydytas sūrelis,
svogūnas,
stiklinė pomidorų sulčių,
2-3 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
maltų kalendrų,
cukraus,
miltų (suktinukams apvolioti),
aliejaus.


GAMINIMAS:

Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį išmuškite ir pabarstykite trupučiu druskos bei pipirų. Agurkus ir lydytą sūrelį supjaustykite nedideliais pailgais gabalėliais. Ant kiekvieno išmušto gabalėlio krašto padėkite po gabalėlį sūrelio ir agurko.

Susukite suktinukus, juos apkepkite ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė suktinukai. Kai svogūnai ims skrusti, supilkite pomidorų sultis, sukrėskite grietinę, suberkite druską, pipirus, cukrų ir kalendras.

Pakaitinkite, kol užvirs, ir užpilkite padažu suktinukus. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668