Minkšti morkų meduoliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Minkšti morkų meduoliai


INGREDIENTAI:

200 g kepinių margarino,
100 g cukraus,
50 g dirbtinio medaus,
50 g natūralaus medaus,
citrinos žievelė,
2 morkos,
kiaušinis,
kiaušinio trynys,
2 šaukštai meduolių prieskonių,
600 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
cinamono ircukraus mišinio meduoliams apvolioti.


GAMINIMAS:

Margariną, cukrų ir medų sumaišykite iki purumo. Suberkite nutarkuotą citrinos žievelę, įmuškite kiaušinį ir trynį. Gerai išmaišykite. Sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, suberkite meduolių prieskonius ir vėl išmaišykite. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais ir berkite į tešlą.

Nuolat maišykite, paskui minkykite. Tešla bus riebi, bet nelabai lips prie rankų. Rankomis iš tešlos formuokite maždaug 2 cm skersmens rutuliukus, apvoliokite juos cinamono ir cukraus mišinyje ir truputį paspausdami dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pagels. Atvėsinkite ir dekoruokite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668