Traškios žuvų juostelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Traškios žuvų juostelės


INGREDIENTAI:

600 g žuvų (menkių, tilapijų ar jūrinių lydekų) filė,
truputis druskos,
pipirų.

Tešlai:
250 nl tamsaus alaus, kiaušinis,
2 šaukštai miltų,
druskos.

Aliejaus žuviai kepti.


GAMINIMAS:

Žuvų filė supjaustykite ilgomis juostelėmis arba gabaliukais, pabarstykite prieskoniais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Tešlai kiaušinio baltymus atskirkite. Į indą su tryniais suberkite miltus., supilkite alų, išmaišykite.

Baltymus suplakite su trupučiu druskos ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Žuvis pamirkykite tešloje ir dėkite į įkaitusį aliejų. Kepkite po 2 min. kiekvieną pusę. Padėkite ant popierinių rankšluoščių, kad susigertų aliejus, ir patiekite su bulvytėmis, garnyru ir padažais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668