Imbieriniai sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Imbieriniai sausainiai


INGREDIENTAI:

350 g miltų,
kepimo miltelių,
1 šaukštelio malto imbiero,
1 šaukštelio cinamono,
1/2 šaukštelio malto muskato riešuto,
vanilinio cukraus,
druskos,
125 g sviesto,
185 g rudojo cukraus,
1 kiaušinio,
cukraus sausainiams pavolioti.


GAMINIMAS:

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir atvėsinkite sviestą. Į atskirą indą suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinį, supilkite sviestą, viską gerai išplakite.

Masę supilkite į miltus, išminkykite tešlą, kol ši nebelips prie rankų, ir dėkite į šaldytuvą 2 val. Iš tešlos formuokite 2.5 cm skersmens rutuliukus. Kiekvieną pavoliokite cukruje ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Lengvai kiekvieną iš viršaus paspauskite, kad įgautų meduolio formą. Kepkite orkaitėje 10-12 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668