Raudona saldžioji paprika,
maža cukinija,
morka,
svogūnas,
150 g brokolių,
truputis druskos,
aliejaus.
Tešlai:
200 ml labai šalto vandens,
kiaušinis,
90 g miltų,
ledo kubelių (tešlos temperatūrai palaikyti).
Padažui:
200 ml žuvų sultinio "dashi",
50 ml mirino (ryžių vyno),
50 ml sojų padažo.
GAMINIMAS:
Pagaminkite padažą: puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis, užvirkite ir nukėlę nuo ugnies leiskite pravėsti. Supjaustykite daržoves: papriką ir morką juostelėmis, cukiniją griežinėliais, svogūną žiedais, o brokolius išskirstykite žiedynėliais.
Paruoškite tešlą: į dubenį supilkite labai šaltą vandenį, įmuškite kiaušinį ir švelniai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir lengvai juos įmaišykite. Į paruoštą tešlą įdėkite ledo kubelių, kad jie palaikytų vėsią temperatūrą, arba indą su tešla įstatykite į dubenį su ledukais.
Kepimo inde įkaitinkite aliejų. Daržoves po vieną gabaliuką merkite į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejuje. Išgriebtas daržoves trumpam sudėkite ant popierinių rankšluoščių. Patiekite su paruoštu padažu.