Šokoladinis obuolių pyragas su bananais ir bazilikais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladinis obuolių pyragas su bananais ir bazilikais


INGREDIENTAI:

200 g sviesto,
200 g juodojo šokolado,
150 g cukraus,
4 kiaušiniai,
150 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
3 bananai,
4 obuoliai,
20 bazilikų lapelių.


GAMINIMAS:

Puode ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Palikite atvėsti. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokolado ir sviesto mišinį, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

Tešlą gerai išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Obuolius supjaustykite skiltelėmis. Bazilikų lapus susmulkinkite. Obuolius, bananus ir bazilikus suberkite į tešlą ir gerai išmaišykite.

Kepimo formą patepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Galite pabarstyti cukraus pudra, papuošti uogomis, ledais, plakta grietinėle, šokoladiniu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668