1 kg maltos kiaulienos,
4 bulvės,
2 svogūnai,
2 česnakų skiltelės,
druskos,
juodųjų pipirų,
maltos mėsos prieskonių,
indelis konservuotų žirnelių,
100 g džiovintų abrikosų, 2 virtos morkos,
3 kiaušiniai.
GAMINIMAS:
Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, smulkiai sutarkuokite bulves, įmuškite kiaušinį. Viską sumaišykite su mėsa, pagardinkite prieskoniais ir dar kartą išmaišykite. Kepimo formoje sluoksniuokite faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplautus) abrikosus ir du virtus kiaušinius.
Pirmasis, paskutinis ir tarpiniai sluoksniai turi būti mėsiški. Paruoštą gaminį kepkite 170 laipsnių karščio orkaitėje 45 minutes.