500 g jautienos,
3 pomidorai,
2 česnakų skiltelės,
2 svogūno galvutės,
šaukštas šviežių tarkuotų imbierų,
0.5 šaukštelio kario,
2-3 šaukštai jogurto (be priedų) arba kefyro,
2 šaukštai pomidorų pastos (arba gero kečupo),
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštelis druskos,
žiupsnelis maltų Kajeno paprikų,
1.5 stiklinės vandens,
ryšelis petražolių.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, apkepkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai pagels. Įberkite imbierų, kario, smulkintų česnakų ir Kajeno paprikų. Viską kepkite apie 3 min., nuolat pamaišydami. Sudėkite kubeliais (maždaug 2x2)supjaustytą mėsą ir nuolat maišydami kepkite 7 minutes, tada suberkite supjaustytus pomidorus.
Sukrėskite pomidorų pastą, jogurtą, supilkite vandenį, pasūdykite (mėsa turi būti labai minkšta). Likus 5 min. iki gaminimo pabaigos suberkite smulkiai supjaustytas šviežias petražoles. Patiekite su ryžiais arba žaliomis salotomis.