400 g konservuotų raudonųjų pupelių,
400 g pjaustytų konservuotų pievagrybių,
400 g šaldytų ankštinių pupelių,
2 paprikos,
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų,
kelios šakelės petražolių.
GAMINIMAS:
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame aliejuje, kol taps permatomi. Česnakus sutraiškykite plokščiąja peilio puse, smulkiai sukapokite ir suberkite į svogūnus. Paprikas , pašalinę sėklas, supjaustykite plonomis juostelėmis.
Sudėkite grybus, paprikas ir ankštines pupeles į keptuvę su svogūnais ir česnakais, pabarstykite druska, pipirais ir apkepkite ant stiprios ugnies, nuolat pamaišydami. Raudonąsias pupeles, nupylę skystį, suverskite į keptuvę su daržovėmis ir palikite troškintis ant lėtos ugnies 5 minutes.
Petražoles smulkiai sukapokite ir taip pat suberkite į keptuvę, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Patiekdami papuoškite petražolės šakele.