Kepti salierai (Pasninko patiekalai) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti salierai (Pasninko patiekalai)


INGREDIENTAI:

400 g salierų šaknų,
3 šaukštai aliejaus,
0.5 šaukštelio citrinų sulčių,
žalumynų,
druskos,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Paimkite saliero šaknį, nuplaukite ir nuvalykite (tai darykite greitai, antraip rankos paruduos). Supjaustykite, sudėkite į indą ir apšlakstykite citrinų sultimis. Leiskite pastovėti 7-10 minučių. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite salierus.

Kepkite ant didesnės nei vidutinės ugnies,kol įgaus gražų auksinį atspalvį. Baigdami kepti pagardinkite druska, pipirais. Jei norite, galite apibarstyti mėgstamais prieskoniais. Salierai kepa greičiau nei bulvės, tad nuo keptuvės geriau neatsitraukite, kad jie nepridegtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668