Daugiaryžis su baltuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daugiaryžis su baltuoju vynu


INGREDIENTAI:

Granatas,
150 g trumpagrūdžių ryžių,
80 ml sauso baltojo vyno,
30 g raudonojo svogūno,
1 l vištienos sultinio,
sviesto kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Iš granato išimkite sėklas. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite ir atidėkite. Ryžius kepkite ant silpnos ugnies 5-8 min., kol taps skaidrūs. Tada supilkite kambario temperatūros vyną ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos.

Paskui pamažu supilkite sultinį ir virkite, kol šis išgaruos, o ryžiai taps birūs. Tuomet sudėkite svogūnus, suberkite granato sėklas, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir laikykite uždengus 3-5 min. Patiekite šiltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668