500 g veršienos,
raudona paprika,
geltona paprika,
2 skiltelės česnako,
100 g šparaginių pupelių,
2 šaukšteliai garstyčių,
100 ml raudonojo vyno acto,
šaukštas miltelinio cukraus,
2 pomidorai,
50 g salotų lapų,
30 g sezamų sėklų papuošti,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite prieskoniais ir palikite marinuotis 10-15 min. Paprikas stambiai supjaustykite, sumaišykite su trintomis česnako skiltelėmis, pupelėmis ir kepkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, bet išliks traškios. Tada sudėkite garstyčias, supilkite actą, suberkite cukrų ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes.
Veršieną kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių po 5-7 min. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su plėšytais salotų lapais, veršiena, troškintomis daržovėmis, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Patiekite papuošus sezamų sėklomis.