Bulvė,
2 morkos,
žalumynų,
8 šaukštai kvietinių miltų,
4 šaukštai aliejaus,
0.5 šaukštelio druskos,
stiklinė vandens.
GAMINIMAS:
Iš pradžių paruoškite tešlą, ji turi 15 minučių pastovėti. Į šiltą vandenį įpilkite aliejaus, įberkite druskos, miltų, gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu. Paruoškite daržoves. Sutarkuokite stambia tarka, jei neturite tarkos - supjaustykite 3-5 mm storio šiaudeliais.
Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su daržovėmis. Daržoves sumaišykite su tešla ir dėkite šaukštu į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Prieš tai paragaukite, ar užtenka druskos. Pagal šį receptą patiekalą galite pagaminti su bet kokiomis daržovėmis ar vaisiais - kopūstais, paprikomis, aguročiais, morkomis, bulvėmis ar daržovių mišiniu, taip pat špinatais, rūgštynėmis.