1 kg baltagūžių kopūstų,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
0.5 stiklinės manų kruopų,
0.5 stiklinės miltų,
augalinio aliejaus,
1/2 ryšelio krapų,
maltų džiūvėsėlių,
druskos,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Kopūstą perpjaukite į 4 dalis ir 8-10 minučių apvirkite pasūdytame vandenyje. Išgriebkite kopūstą kiaurasamčiu, sumalkite mėsmale ir nuspauskite, kad nubėgtų vanduo. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną, česnaką išspauskite.
Krapus smulkiai supjaustykite. Į kopūstus suberkite svogūnus, česnakus ir žalumynus. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį. Įberkite miltų, manų kruopų, kruopščiai išmaišykite. Iš šios masės suformuokite kotletus, apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol susidarys traški auksinė plutelė.