150 g pievagrybių,
2 riekelės baltos duonos,
200 g salotų lapų,
100 g gražgarsčių,
2 pomidorai,
pusė raudonojo svogūno,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas citrinos sulčių,
0.5 šaukšto medaus,
1/3 šaukštelio garstyčių.
GAMINIMAS:
Grybus stambiai supjaustykite ir pakepinkite. Duonos riekeles paskrudinkite ir supjaustykite kubeliais. Viską sumaišykite su smulkintais salotų lapais, gražgarstėmis, griežinėliais pjaustytais pomidorais, smulkintais svogūnais ir pagardinkite prieskoniais.
Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite. Salotas patiekite apšlakščius gautu padažu.