Kiniški kalmarai su svogūnais ir česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniški kalmarai su svogūnais ir česnakais


INGREDIENTAI:

1 kg kalmarų,
2 svogūnai,
3-4 česnakų skiltelės,
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukšteliai cukraus,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Kalmarus 1-2 minutėms sudėkite į verdantį vandenį (jeigu šaldyti - prieš tai atšildykite) ir supilkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų vanduo. Atvėsusius supjaustykite šiaudeliais arba žiedeliais. Svogūnus ir česnakus nuvalykite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepkite keptuvėje su aliejumi, kol taps auksinės spalvos.

Tada suberkite kalmarus, išmaišykite ir pakepkite apie minutę. Apibarstykite cukrumi, išmaišykite, pagardinkite sojų padažu, druska, pipirais ir dar kartą sumaišykite.

Visa tai darykite labai greitai ir ant kaitrios ugnies (pakepkite 1-2 minutes). Nukaiskite ir išspauskite česnakus. Viską išmaišykite ir sudėkite į salotinę. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668