Makaronai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu


INGREDIENTAI:

300 g lakštinių makaronų,
2 kriaušių,
1 šaukšto cukraus,
3 šaukštų džiūvėsėlių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 česnako skiltelių,
50 g pelėsinio sūrio,
2 šaukštelių citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kriaušes perpjaukite išilgai per pusę, išpjaukite sėklalizdžius ir nulupkite. Puode užvirinkite dvi stiklines vandens, sudėkite kriaušes, suberkite cukrų, supilkite citrinų sultis ir ant silpnos ugnies virkite 10 min. Išimkite, atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite trintas česnako skilteles, suberkite džiūvėsėlius ir maišydami kepinkite, kol gražiai paruduos. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sukrėskite į keptuvę su džiūvėsėliais.

Sudėkite kriaušes, pabarstykite pipirais ir išmaišykite. Makaronus dėkite į lėkštes, apibarstykite trupintu pelėsiniu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668